Kontit kilpailukykyiseen hintaan

Rengaskontit

Kaikkia uusia ja käytettyjä konttejamme voi käyttää rengaskontteina, rengasvarastona tai mahdollisena vaihtoehtona rengashotellille. Kontti on kylmä säilytystila, joka kannattaa huomioida renkaiden säilönnässä.

Tärkeintä säilytyksen kannalta on ehjä kontti, jotta vesi ei pääse pilaamaan varastoa. Usein asiakkaamme ostavat kuitenkin esim. kattovikaisia kontteja, jotka sitten sijoittavat katosten alle tai korjaavat itse mahdollisuuksien mukaan.

Renkaiden säilytys – rengashyllyt varastointia varten

Renkaat on mahdollista varastoida konteissa sellaisenaan tai asennuttaa kontin sisälle rengashyllyjä. Voimme asennuttaa hyllyjä valmiiksi Helsingin satamassa sekä Lahden varastolla. Laskemme asiakkaalle tarjouksen toiveen mukaisesti.

Hyvä vaihtoehto on myös tilata konttiin erilliset rengashyllyt toimituksen jälkeen. Tällöin hyllyt voi valikoida mielensä mukaan ja tarvittaessa vaikka siirtää toiseen konttiin.

Eli mikäli etsit vaihtoehtoa rengasvarastoksi, niin tutustu kontteihimme tai ota suoraan yhteyttä.

Usein kysytyt kysymykset rengaskonteista

Kuinka paljon konttiin voi pakata renkaita?

Konteilla on varsin suuri kantavuus lähtien 6m konttien reilun 20 tonnin kantavuudesta. Renkaita voi siis konttiin pakata varsin paljon.

Saako kontin aseteltua toimituksen yhteydessä hallin viereen/taakse?

Meillä on yhteistyökumppaneita ympäri maan, joita kilpailutamme kuljetustarpeen mukaan. Parhaimmillaan saatavilla on järeitä nosturiautoja, jotka nostavat vaikka 12m pitkän kontin talon yli. Helpointa on, jos kontin voi laskea auton viereen.

Minkä kokoisia rengaskontit ovat?

Näet merikonttien mitat artikkelistamme.

Kerääkö kontti kosteutta?

Varastokontit on tehty metallista ilman eristystä ja usein hyvin heikolla ilmanvaihdolla. Kaikki kontit keräävät kostetutta sisäpinnoille ja onkin järkevää tuulettaa konttia aina kun mahdollista. Terästä on myös mahdollista muokata ja asiakas voi lisätä tuuletusaukkoja tarpeen mukaan.

Arvotavaraa säilöessä eristetty kontti voi tulla kyseeseen ja tarvittaessa vielä lisätä sisälle erillinen lämmityslaite.

Meidät saa parhaiten kiinni arkisin 08-18 mutta ota yhteyttä milloin vaan!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2024 Haler-Palvelut Oy