Kontit kilpailukykyiseen hintaan

Viljakontit

Merikontit sopivat mainiosti myös viljansäilytykseen. Erityisesti 9-metriset (30 jalkaa) bulk-konttimme ovat saavuttaneen ison suosion viljakontteina. Tiiviit kontit on suunniteltu esim. jauhemaisten aineiden kuljettamiseen ja ne sopivat viljakonteiksi suoraan ilman sen kummempaa muokkaamista.

9- metrisen bulk-kontin katolla on 5kpl pyöreää täyttöaukkoa, jotka on tiivistetty siten ettei kosteus pääse sisään luukun ollessa suljettuna. Meillä on myynnissä 9-metrisiä bulk-kontteja kahta eri mallia, joista molemmat sopivat hyvin viljakontiksi.

Pariovellisessa mallissa on etupäässä kokonaan aukeavat pariovet ja takapäässä kippiluukku alareunassa, tyhjennystä varten.

Käyntiovellisessa mallissa etupää on umpinainen ja takapäässä on kippiluukku alareunassa sekä käyntiovi kippiluukun yläpuolella.

Bulk- kontteja on myyty myös lietesäiliöiksi, konttien vahvan rakenteen ja tiiveyden ansiosta ne sopivat hyvin myös lietesäiliökäyttöön.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka vanhoja bulk-kontit ovat?

Kontit tulevat meille myyntiin suoraan käytöstä poistuneena, ne ovat olleet rahtikäytössä 5-10 vuoden ajan.

Millainen lattia bulk-kontissa on?

Bulk-konteissa on teräslattia. Perus merikonttiin verrattuna (puulevylattia) se tekee rakenteesta vahvemman ja tiiviimmän.

Paljonko bulk-kontti painaa?

Yhdeksänmetrisen bulk-kontin paino on tyhjänä n.2800-3000kg.

Meidät saa parhaiten kiinni arkisin 08-18 mutta ota yhteyttä milloin vaan!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2024 Haler-Palvelut Oy