Konttialustat

Konttialustamme tulevat pääosin suoraan satamakäytöstä. Konttialustoja käytetään satamissa raskaiden ja kookkaiden kuormien siirtoon satama-alueella. Myymme pelkästään käytettyjä konttialustoja.

Näytetään ainut tulos

Käytetyt konttialustat

Käytetty konttialusta on edelleen käyttökelpoinen vaikkapa tehdasalueen sisällä tapahtuvaan kuormansiirtoon. Käytettyjä konttialustoja käytetään usein myös raskaiden esineiden säilytykseen kun halutaan ettei esine ole varastoituna suoraan maan pintaa vasten.

Alustat ovat useita vuosia vanhoja, niitä on huollettu ja korjattu säännöllisesti mutta käytön jäljet näkyvät pinnoissa. Käytetty konttialusta on kuitenkin helppo esim. maalata uudestaan, jolloin siitä tulee ulkonäkönsäkin puolesta lähes uuden veroinen. Osa konttialustoistamme tulee sisämaasta, teollisuuslaitosten käytöstä poistuneena ja ne vastaavat kunnoltaan satamakäytössä olleita konttialustoja.

Käytettyjen konttialustojen hintataso on hyvin edullinen uuteen vastaavaan verrattuna. Yleensä hinta on n. 2000-3000€ (alv 0%), konttialustan mitasta ja kunnosta riippuen.

Kantavuudeltaan ne ovat 20-60 tonnisia, yksilöstä riippuen. Konttialustojen mitat seuraavat merikonttien mittoja, pienimmät ovat pituudeltaan 20-jalkaisia (6m) ja pidemmät sitten 40-jalkaisia (12m).

Käytetty konttialusta menee tarkastuksen läpi kun se tulee meille myyntiin, konttialustoista katsotaan että runko on suora, kannet suht ehjät ja pyöränlaakerit toimivat.

 

Usein kysytyt kysymykset

Onko käytetty konttialusta ehjä?

Jokainen konttialusta on yksilö, iästä ja käyttötarkoituksesta riippuen mutta kyllä ne edelleen kuormansiirtoon sopivat hyvin.

 

Millaisia vikoja käytetyssä konttialustassa voi olla?

Käytetyissä konttialustoissa on pintaruostetta, usein niiden kansilevyt ovat myös vääntyilleet.

 

Millainen kansi alustoissa on?

Käytetty konttialusta on puukantinen, kansi koostuu useasta paksusta puulevystä.

 

Kuinka vanha on käytetty konttialusta?

Käytetty konttialusta on satamakäytöstä poistuessaan yleensä ainakin 20 vuotta vanha.

 

Voiko käytettyä konttialustaa käyttää siltana?

Käytettyjä konttialustoja käytetään usein siltana. Myymme konttialustoja esim. tieosuuskunnille ja maatiloille siltakäyttöön.

 

Onko konttialustassa pyörät?

Osassa konttialustoja on pyörät, osassa taas ei. Lauttavaunu- nimikkeellä myytävässä konttialustassa on peräpäässä pyörät ja vaikkapa kasetti- nimikkeellä myytävässä konttialustassa ei ole pyöriä ollenkaan.

Meidät saa parhaiten kiinni arkisin 08-18 mutta ota yhteyttä milloin vaan!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2024 Haler-Palvelut Oy