Kontit kilpailukykyiseen hintaan

Merikontin hinta

13.4.2023

Tässä artikkelissa tarkastelemme merikonttien hintoja ja mitä kaikkea hintaan voi sisältyä.

Merikontit ovat erinomainen ratkaisu moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten varastotilaksi tai työmaakopiksi. Konttien hinnat vaihtelevat koon, kunnon ja varustelun mukaan. Käytettyjen merikonttien hinnat ovat edullisempia kuin uusien, ja hintaan vaikuttaa myös kontin malli.

Tässä esimerkkejä merikonttien tämän hetken hintatasosta:

  • 6m käytetty kontti 1600-1800€ + ALV
  • 6m uusi kontti 3300-3800€ + ALV
  • 12m käytetty kontti 2000-2500€ + ALV
  • 12m uusi kontti 3500-4200€ + ALV
  • 9m BULK kontti käytettynä 2000-2600€ + ALV

Kontin hintaan lisätään yleensä myös kuljetuskustannukset. On tärkeää varmistaa, että kontti toimitetaan turvallisesti ja asianmukaisesti nosturiautolla.

Merikontin hintaan saattaa sisältyä lisävarusteita

Kontin hintaan voi lisäksi sisältyä lisävarusteita, kuten lukitusjärjestelmä tai ilmastointi. Kysy aina, millaisia lisävarusteita haluaisit ja me selvitämme voidaanko toiveet toteuttaa.

Kun harkitset kontin ostamista, vertaile eri myyjien hintoja ja varmista, että saat tarpeisiisi sopivan kontin hyvään hintaan. Muista myös huomioida pitkän aikavälin kustannukset, kuten mahdolliset huoltokustannukset.

Merikonttien hinta vaihtelee siis monen eri tekijän mukaan, mutta oikean kontin löytäminen hyvään hintaan on mahdollista vertailemalla eri vaihtoehtoja ja huomioimalla kaikki tarvittavat lisävarusteet ja kuljetuskustannukset.

 

Meidät saa parhaiten kiinni arkisin 08-18 mutta ota yhteyttä milloin vaan!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2024 Haler-Palvelut Oy