Työmaakopit

Etsitkö edullista työmaakoppia, työmaakonttia, toimistokonttia tai työmaaparakkia? Tutustu täällä käytettyihin työmaakoppeihin!

Meiltä löydät käytetyt työmaakopit, työmaakontit eli parakit! Ostamme ja myymme jatkuvasti käytettyjä työmaatiloja sekä toimistotiloja moneen käyttöön. Osa asiakkaista hankkii työmaakopin asuintilaksi, osa toimistotilaksi (toimistokontti) ja osa vaikka lämmitetyksi varastoksi.

Käytetty työmaakoppi tai työmaakontti eroaa selkeästi varastokonteista tai merikonteista: meri- tai varastokontti on teräksinen laatikko, kun taas työmaakoppi on yleensä teräsrunkoinen, mutta puu- ja peltirakenteinen, eristetty huone. Työmaakopissa on tavallisesti ikkunoita, patterit ja valaistut sekä voimavirtapistoke ulkoseinällä.

7 tulosta

Käytettyjä työmaakoppeja tarjotaan meille tukkureilta yleensä kymmeniä yksilöitä. Käymme työmaaparakit läpi ja valikoimme mielestämme parhaat kopit. Käytetty työmaakoppi, työmaakontti on tavallisesti vuokrakäytöstä poistettu joko ulkonäön, iän tai vikojen takia. Yleisin ongelma on kosteus ja home. Meillä ei ole mahdollisuutta avata rakenteita, mutta hylkäämme yksilöt, joissa haisee home tai sisäpinnoilla on näkyvissä selkeitä kosteusjälkiä. Vaihtoehtoisesti kostea parakki myydään viallisena ja edullisemmin.

Suosittelemme aina asiakasta ensin käymään varastollamme, jotta kontin kunnosta saa parhaan mahdollisen kuvan.

 

Usein kysytyt kysymykset

Onko käytetyssä työmaakopissa takuuta?

Käytetty parakki myydään ilman takuuta. Kerromme aina kaikki viat ja ongelmat mitä olemme kopista löytäneet ja pyydämme asiakasta mieluiten itse tutustumaan koppiin jotta yllätyksiä ei tulisi. Mikäli kuitenkin kopin kanssa tulee jokin yllättävä ongelma niin tapoihimme kuuluu osallistuminen järkeviin korjauskuluihin tai hyvittämiseen.

 

Onko käytetyssä työmaakopissa vaihtolavakiskot?

Työmaatilojen varustelu vaihtelee yksilökohtaisesti. Yleensä alla on vaihtolavakiskot mutta aina ei. Samoin katolla on usein nostokorvat. 9m pitkä parakki eroaa muista siinä että kiskot ovat normaalia leveämmällä välillä.

 

Toimivatko kopin sähkölaitteet varmasti?

Valojen, pattereiden ja sähköjen kunto vaihtelee. Lähes aina kopit ovat tulleet toimivina suoraan vuokrakäytöstä mutta laitteita ei erikseen testata varastollamme. Tavallisesti ongelmia ei ole mutta kannattaa varautua tarvittaessa vaihtamaan lamppuja ym.

 

Entä ovet ja lukot?

Hyvin usein käytettyjen koppien alkuperäiset avaimet ovat kadonneet vuokra-aikana ja tilalla on lukittava salpa johon saa itse lisättyä lukon. Jos alkuperäiset lukot edelleen toimivat niin asiakas saa kopin mukana ainakin yhden avaimen.

 

Onko käytetyssä työmaakopissa eristystä?

Kyllä, kaikki parakit ovat eristettyjä. Eristysmateriaali vaihtelee ja voi olla esim. villaa tai uretaania.

Meidät saa parhaiten kiinni arkisin 08-18 mutta ota yhteyttä milloin vaan!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2024 Haler-Palvelut Oy