Kontit kilpailukykyiseen hintaan

6 x 2.44m työmaakopit

10.4.2024

Kestävät ja monipuoliset työmaaparakit:

Rakennustyömaiden sydämessä on tehokas ja toimiva tila, joka tarjoaa suojan työntekijöille ja varastointimahdollisuudet materiaaleille. Tämän saavuttamiseksi tarvitaan huolellisesti suunniteltuja ja rakennettuja työmaaparakkeja. Tutustutaanpa lähemmin 6.1 metriä x 2.44m kokoisiin työmaaparakkeihin, jotka ovat varustettuina eristyksellä ja sähköistyksellä. Kopit ovat käytettyjä ja purettu suoraan käytöstä.

Monikäyttöiset suunnitteluratkaisut

6.1 metriä x 2.44m kokoiset työmaaparakit ovat ihanteellisia monenlaisille rakennusprojekteille. Niiden tilavuus tarjoaa runsaasti tilaa erilaisille työvaiheille, varastointiin ja jopa taukotiloille. Parakkien modulaarinen rakenne mahdollistaa helpon kuljetuksen ja asennuksen, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Eristys: Tehokasta suojaa sääolosuhteilta

Eristetyt työmaaparakit ovat ratkaisevan tärkeitä työskenneltäessä ympärivuotisesti. Eristys tarjoaa suojaa kylmältä talvella ja kuumuudelta kesällä.

Sähköistys: Tehokasta voimaa työskentelyyn

Sähköistetyt työmaaparakit tarjoavat käyttäjilleen kätevyyttä ja joustavuutta. Ne mahdollistavat sähkölaitteiden käytön suoraan työmaalla, mikä tehostaa työskentelyä ja parantaa työn laatua. Lisäksi sähköistetyt parakit tarjoavat valaistuksen ja pistorasiat, jotka ovat välttämättömiä monille rakennusalan tehtäville.

Puuttuvat kyljet: joustavuutta tilankäyttöön

Työmaaparakit, joista toinen tai molemmat kyljet puuttuvat, tarjoavat lisää joustavuutta tilankäyttöön. Tämä mahdollistaa niiden sijoittamisen rajoitetuille alueille tai osaksi suurempia rakennusratkaisuja. Puuttuvat kyljet eivät vähennä parakkien toiminnallisuutta tai käyttömukavuutta, vaan pikemminkin lisäävät niiden soveltuvuutta monenlaisiin tarpeisiin.

 

Meidät saa parhaiten kiinni arkisin 08-18 mutta ota yhteyttä milloin vaan!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2024 Haler-Palvelut Oy