Kontit kilpailukykyiseen hintaan

Merikontit talvikäytössä

30.11.2023

Kun talvi saapuu, varastointitarpeet voivat muuttua haastaviksi sääolosuhteiden vuoksi. Tässä artikkelissa tutustumme siihen, miten merikontit toimivat erinomaisina varastotiloina talvikaudella. Vaikka ne eivät ole lämpöeristettyjä ja keräävät kondenssivettä, niiden kestävä rakenne ja monipuolisuus tekevät niistä silti varteenotettavan vaihtoehdon kylmempiin olosuhteisiin.

Säänkestävyys talvella

Merikontit on suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita, mukaan lukien talven purevuus. Teräksinen rakenne suojaa varastoitavia tavaroita tuulelta, lumelta ja jäätäviltä lämpötiloilta, tarjoten luotettavan suojan kaikenlaisille tuotteille. Haasteeksi muodostuu aina ns. hikoilu.

Kondenssivesi eli hikoilu

On tärkeää huomata, että merikontit eivät ole lämpöeristettyjä, mikä voi johtaa kondenssiveden muodostumiseen. Tämä asettaa haasteen, kun varastoidaan herkkiä tai kosteutta herkästi reagoivia tavaroita. Siksi on suositeltavaa harkita asianmukaisia suojaustoimenpiteitä, kuten kosteudenpoistajien käyttöä, erityisesti talviolosuhteissa.

Käytännöllisyys rakennustyömailla

Rakennustyömailla talvella tarvitaan erityisen luotettavia ja käytännöllisiä varastoratkaisuja. Merikontit ovat siirrettäviä ja helposti sijoitettavissa olosuhteista riippumatta. On mahdollista asentaa lisäksi myös vaikka vaihtolavakiskot jolloin siirrettävyys paranee lisää.

Merikontit ovat monipuolisia ja kestäviä varastoratkaisuja, jotka vaativat erityistä huomiota kosteuden hallinnassa talviolosuhteissa. Niiden säänkestävyys, yhdessä asianmukaisten suojaustoimenpiteiden kanssa, tekee niistä silti houkuttelevan vaihtoehdon monille aloille, joissa varastointi on välttämätöntä ympäri vuoden.

 

Meidät saa parhaiten kiinni arkisin 08-18 mutta ota yhteyttä milloin vaan!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2024 Haler-Palvelut Oy