Kontit kilpailukykyiseen hintaan

9m BULK-merikontit: Uusiokäytössä edullinen ja käytännöllinen vaihtoehto esim. vilja- tai lietekäyttöön

8.5.2023

9 metrin BULK-merikontit ovat erinomainen ratkaisu esim. viljakontteina ja lietesäiliöinä sekä varastokontteina. Nämä käytetyt kontit tarjoavat edullisen ja käytännöllisen vaihtoehdon maatalouden sekä varastoinnin tarpeisiin. Tässä artikkelissa tutustumme lähemmin 9m BULK-merikonttien hyötyihin ja käyttömahdollisuuksiin.

Konttien uusiokäyttö säästää resursseja. 9m BULK-merikonttien uusiokäyttö vilja- ja lietekontteina on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Sen sijaan, että hankkisit uusia erityisesti viljalle tai lietelle suunniteltuja säiliöitä, voit hyödyntää käytettyjä merikontteja uudelleen. Tämä säästää resursseja ja vähentää jätettä, samalla kun saat toimivan ratkaisun maatalouden tarpeisiin.

9m BULK-merikontit on suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa, kuten merellä kuljetuksen aikana. Tämä tekee niistä erittäin kestäviä ja luotettavia viljakonteiksi ja lietesäiliöiksi. Konttien tiiviys estää viljan tai lietteen pääsyn ulkopuolelle, mikä takaa säilyvyyden ja estää vuotojen aiheuttamat ympäristöongelmat. Myyntiin saapuu myös paljon vioittuneita bulk-kontteja jotka ovat edullisempia ja korjattavissa tiiviiksi.

9m BULK-merikontit ovat helppoja muokata ja muuntaa vastaamaan viljan tai lietteen säilytyksen tarpeita. Konteissa on mm. jo valmiiksi lastausluukut katolla sekä purkuluukku perällä. Lisäksi kontit ovat helposti siirrettävissä nosturiautoilla, mikä tekee niistä kätevän ratkaisun tilanteisiin, joissa säiliöitä tarvitaan eri paikoissa.

9m BULK-merikonttien uusiokäyttö tarjoaa myös merkittäviä kustannussäästöjä. Käytettyjen konttien hinta on yleensä noin 2000-2600€ + ALV per kontti kuntotasosta riippuen.

 

Meidät saa parhaiten kiinni arkisin 08-18 mutta ota yhteyttä milloin vaan!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2024 Haler-Palvelut Oy