Kontit kilpailukykyiseen hintaan

Käytetty 6m kontti

6.3.2023

Myydään käytetty 6 metrinen varastokontti – ehjä ja tiivis ratkaisu säilytykseen

Etsitkö turvallista ja kestävää ratkaisua tavaroiden säilytykseen? Myydään käytetty 6 metrinen varastokontti, joka on erittäin kestävä ja tiivis. Kontti on ehjä ja siinä ei ole vuotoja, joten se suojaa tavarasi hyvin.

6 metrin varastokontti on ihanteellinen ratkaisu, kun tarvitset lisätilaa tavaroiden varastointiin. Kontti on erittäin kestävä ja suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja sääolosuhteita. Tämä käytetty merikontti on erittäin hyvässä kunnossa, joten voit olla varma sen kestävyydestä ja laadusta.

Varastokontti on monikäyttöinen ratkaisu, joka sopii hyvin esimerkiksi työmaiden ja teollisuuden tarpeisiin. Se tarjoaa suojan varastoiduille tavaroille ja auttaa pitämään työmaan tai varaston siistinä ja turvallisena. 6 metrin varastokontti on myös helppo kuljettaa ja siirtää tarvittaessa.

Ota yhteyttä ja tule katsomaan käytettyä 6 metristä varastokonttia. Se on erinomainen ratkaisu, kun tarvitset lisätilaa tavaroiden säilytykseen. Kontti on ehjä, tiivis ja erittäin kestävä, joten voit luottaa siihen tavaroidesi turvallisuuden kannalta.

 

Meidät saa parhaiten kiinni arkisin 08-18 mutta ota yhteyttä milloin vaan!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2024 Haler-Palvelut Oy