Kontit kilpailukykyiseen hintaan

Vioittuneet 6m kontit myynnissä

3.3.2023

6 metrin merikontit ovat erinomainen tapa saada lisätilaa varastoon tai työmaalle, mutta mitä tehdä, jos löydät käytetyn kontin, joka on vioittunut ja ruosteessa? Vaikka kontti ei ehkä näytä enää parhaalta mahdolliselta vaihtoehdolta, se voi silti toimia erinomaisesti varastona.

Jos olet löytänyt käytetyn 6 metrin merikontin, joka on vioittunut ja ruosteessa, mutta toimii edelleen varastona, se voi olla hyvä valinta, varsinkin jos et tarvitse kaikkein parasta ulkonäköä. Muista, että vanha kontti on todennäköisesti huomattavasti edullisempi kuin uusi, ja se voi silti toimia erinomaisesti varastona tai muussa käytössä.

On tärkeää huomata, että vioittuneessa kontissa voi olla vuotoja tai muita ongelmia, joten kannattaa tarkastaa se huolellisesti ennen ostopäätöksen tekemistä. Jos olet epävarma vioittuneen kontin ostamisesta, kannattaa harkita uuden tai paremmassa kunnossa olevan käytetyn kontin ostamista.

Muista, että kontit ovat erittäin monipuolisia, ja niitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Jos tarvitset lisätilaa varastoksi tai työmaalle, harkitse vioittuneen 6 metrin merikontin ostamista, mutta älä unohda tarkastaa sitä huolellisesti ennen ostopäätöksen tekemistä.

 

Meidät saa parhaiten kiinni arkisin 08-18 mutta ota yhteyttä milloin vaan!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2024 Haler-Palvelut Oy