Kontit kilpailukykyiseen hintaan

Kuinka löytää sopiva käytetty merikontti

11.5.2023

Käytetty merikontti on monelle houkutteleva vaihtoehto tilan tarpeeseen. Vaikka uuden kontin hinta saattaa olla liian korkea, käytetyn kontin hankkiminen voi olla huomattavasti edullisempi ratkaisu.

Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia vinkkejä, joiden avulla voit löytää edullisen käytetyn merikontin.

  1. Tutki markkinoita

Ensimmäinen askel edullisen käytetyn merikontin löytämisessä on tutkia markkinoita. Selvitä, millaisia käytettyjä merikontteja on tarjolla ja millaisia hintoja niistä pyydetään. Tee vertailua eri myyjien välillä ja löydä paras vaihtoehto.

  1. Tarkista kunto huolellisesti

Kun olet löytänyt potentiaalisen käytetyn kontin, tarkista sen kunto huolellisesti. Tarkista esimerkiksi, että kontin lattia on ehjä, kontti on tiivis ja siinä ei ole merkkejä ruosteesta tai muista vaurioista. Jos mahdollista, tarkista kontti henkilökohtaisesti ennen ostopäätöksen tekemistä. Jos sinulle sopii vaurioitunut kontti, voit löytää sopivan yksilön vielä edullisemmin.

  1. Tutustu myyjään

Tutustu myyjään ja varmista, että hän on luotettava. Tarkista myös myyjän asiakaspalvelu ja takuuasiat. Luotettava myyjä antaa sinulle tarvittaessa kaikki tarvittavat tiedot käytetystä merikontista. Meillä Konttitukussa on tapana kertoa kontin hyvät ja huonot puolet täysin avoimesti, vaikka kauppa ei siksi syntyisi.

  1. Kysy kuljetuskustannuksia

Kun löydät edullisen käytetyn merikontin, harkitse myös kuljetuskustannuksia. Kontin kuljetus vaatii yleensä nosturiauton tai vastaavan kaluston käyttöä, joten kuljetuskustannukset voivat olla huomattavia. Vertaile eri kuljetusvaihtoehtoja ja löydä paras vaihtoehto. Karkeasti kuljetuskustannusta voi arvioda laskemalla tarvitut työtunnit ja laskemalla sitten noin 100-120€ + ALV per työtunti. Esimerkiksi 1h nouto, 3h kuljetusmatka ja 1h purku = 5h töitä jolloin kokonaishinta 500-600€ + ALV

Yhteenvetona, edullisen käytetyn merikontin löytäminen vaatii tutkimusta, tarkkuutta ja harkintaa. Vertaile eri vaihtoehtoja, tarkista kontin kunto huolellisesti ja tutustu myyjään. Harkitse myös kuljetuskustannuksia ja lisävarusteita. Näin voit löytää edullisen käytetyn merikontin ja säästää samalla rahaa tilan tarpeeseen.

 

Meidät saa parhaiten kiinni arkisin 08-18 mutta ota yhteyttä milloin vaan!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2024 Haler-Palvelut Oy