Kontit kilpailukykyiseen hintaan

Merikontit – monipuolinen ratkaisu tilanpuutteeseen

26.5.2023

Merikontit ovat yhä suositumpi ratkaisu erilaisiin tilantarpeisiin. Konttien käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat, sillä ne soveltuvat niin varastoksi, työtilaksi kuin kodiksi. Merikontit ovat myös ympäristöystävällinen ja kustannustehokas vaihtoehto perinteisille rakennuksille.

Kontit ovat suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan myös Suomen ilmastossa. Merikonteissa on myös helppo säilyttää tavaroita turvallisesti, sillä ne ovat varustettu tiiviillä oville ja lukituksella.

Moni yritys on jo huomannut merikonttien edut ja käyttää niitä esimerkiksi varastona tai työtilana. Kontin voi myös helposti muuttaa tyylikkääksi toimistoksi tai myyntipisteeksi. Merikontit soveltuvat myös erinomaisesti väliaikaiseksi ratkaisuksi esimerkiksi remontin ajaksi.

Käytetty merikontti on edullinen vaihtoehto uudelle kontille. Käytettyjen konttien hinnat vaihtelevat kunnosta ja koosta riippuen, mutta ne ovat silti huomattavasti edullisempia kuin vastaavat uudet kontit. Käytetty merikontti on myös ekologinen valinta, sillä se kierrätetään uusiokäyttöön sen sijaan että se päätyisi kaatopaikalle.

 

Meidät saa parhaiten kiinni arkisin 08-18 mutta ota yhteyttä milloin vaan!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2024 Haler-Palvelut Oy