Kontit kilpailukykyiseen hintaan

Vuokrakontit ja leasing

Osa varastossamme olevista tuotteista on mahdollista myös vuokrata tai hankkia leasing-sopimuksella. Konttivuokrauksessa laskemme asiakkaan tarpeen mukaan kuukausihinnan yhdelle tai useammalle tuotteelle.

Tarjottu kuukausivuokra ei sisällä kontin kuljetusta vaan kuljetus laskutetaan erikseen noutopaikasta toimituspaikalle sekä vuokran päättyessä noutopaikalta meidän lähimmälle varastollemme.

Asiakas voi halutessaan myös järjestää kontin kuljetukset itse noutamalla kontin varastoltamme.

Leasing-sopimuksia tarjoamme toistaiseksi vain yritysasiakkaille. Tällöin asiakas solmii esim. 24-36kk sopimusjakson jonka ajalta maksetaan kuukausivuokraa. Sopimusajan päätyttyä asiakkaalle on mahdollisuus lunastaa tuote itselleen 7,5 % summalla tuotteen kokonaishinnasta (esim. 5000 € + ALV tuotteen kuukausivuokra 36kk sopimuksella 158,45 € + ALV ja lunastushinta 375 € + ALV).

Sekä vuoka- että leasingsopimukset vaativat positiivisen luottopäätöksen.

Usein kysytyt kysymykset

Saako vuokrakontin vaikka vain yhdeksi päiväksi?

Yleensä konttivuokraus tehdään vähintään 3-6kk ajalle mutta myös päivän vuokraukset ovat mahdollisia. Pyydä meiltä tarjous ja laskemme päiväkohtaisen hinnan.

Voinko lunastaa vuokratun kontin?

Kyllä, halutessasi voit pyytää tarjouksen vuokrakontin lunastamisesta. Laskemme asiakkaalle tarjouksen jossa hyvitämme kontin myyntihinnasta jo maksettuja vuokria tapauskohtaisesti.

Voinko vuokrata muutakin kuin kontteja?

Kyllä, pyydä tarjous ja laskemme sinulle hinnan muistakin tuotteistamme. Olemme vuokranneet niin kontteja, parakkeja kuin konttialustojakin.

Kuinka paljon konttivuokraus maksaa?

Vuokrakontin hinta maksetaan konttikohtaisesti ja vuokra-ajan perusteella tapauskohtaisesti. Tässä kuitenkin hyvin karkeita hinta-arvioita:

6m käytetty kontti 70­–100 € + ALV / kk

12m käytetty kontti 90–120 € + ALV / kk

13,5m käytetty kontti 110–140 € + ALV / kk

6x3m tai 7x3m käytetty työmaakoppi 250–350 € + ALV / kk

Onko vuokrakontissa piilotettuja lisäkuluja?

Ei ole. Meidän vuokrakonttimme laskutettava hinta on tarjouksen mukainen. Hintaan ei lisätä mitään käsittelykuluja tai korkoja vaan tiedät jo sopimusta tehdessäsi minkä hinnan maksat.

Mitä kuluja leasing-sopimus sisältää?

Leasing-sopimus sisältää leasing-yhtiön korot sekä vakuutuksen. Yhteistyökumppanimme Grenke-leasing tekee sopimuksen asiakkaan kanssa suoraan ja saamme aina ennen sopimuksen tekoa tarkan kuukausihinnan johon ei lisätä mitään erillisiä korvauksia päälle.

Meidät saa aina kiinni,
mistä tahansa kanavasta!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2020 Haler-Palvelut Oy