Kontit kilpailukykyiseen hintaan

Vuokrakontti ja leasing

Tilaa vuokrakontti meiltä! Osa varastossamme olevista tuotteista on mahdollista vuokrata tai hankkia leasing-sopimuksella. Konttivuokrauksessa laskemme asiakkaan tarpeen mukaan kuukausihinnan yhdelle tai useammalle tuotteelle. Meiltä voit vuokrata kontteja, konttialustoja sekä parakkeja.

Vuokrakontin hinta

Vuokraamme kontteja pääsääntöisesti kuukausivuokralla mutta myös lyhyemmät ajat onnistuvat. Tarjottu kuukausivuokra ei sisällä kontin kuljetusta vaan kuljetus laskutetaan erikseen noutopaikasta toimituspaikalle sekä vuokran päättyessä noutopaikalta meidän lähimmälle varastollemme. Asiakas voi halutessaan myös järjestää kontin kuljetukset itse noutamalla vuokratun kontin varastoltamme.

Leasing-sopimuksia tarjoamme toistaiseksi vain yritysasiakkaille. Tällöin asiakas solmii esim. 24-36kk sopimusjakson jonka ajalta maksetaan kuukausivuokraa. Sopimusajan päätyttyä asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa tuote itselleen 7,5 % summalla tuotteen kokonaishinnasta (esim. 5000 € + ALV tuotteen kuukausivuokra 36kk sopimuksella 158,45 € + ALV ja lunastushinta 375 € + ALV).

Sekä vuokra- että leasingsopimukset vaativat positiivisen luottopäätöksen.

Vuokrakontit – usein kysytyt kysymykset

Saako vuokrakontin vaikka vain yhdeksi päiväksi?

Yleensä konttivuokraus tehdään vähintään 3-6 kuukauden ajalle mutta myös päivän vuokraukset ovat mahdollisia. Pyydä meiltä tarjous niin laskemme päiväkohtaisen hinnan.

Voinko lunastaa vuokratun kontin?

Kyllä, halutessasi voit pyytää tarjouksen vuokrakontin lunastamisesta. Laskemme asiakkaalle tarjouksen, jossa hyvitämme kontin myyntihinnasta jo maksettuja vuokria tapauskohtaisesti.

Voinko vuokrata muutakin kuin kontteja?

Kyllä, olemme vuokranneet niin kontteja, konttialustoja, kuin parakkejakin. Pyydä tarjous sinua kiinnostavasta tuotteesta niin laskemme sinulle hinnan!

Kuinka paljon konttivuokraus maksaa?

Vuokrakontin hinta maksetaan konttikohtaisesti ja vuokra-ajan perusteella tapauskohtaisesti. Tässä kuitenkin hyvin karkeita hinta-arvioita:

6 m käytetty kontti 70­–120 € + ALV / kk ja uusi kontti 150€ + ALV / kk

12 m käytetty kontti 90–160 € + ALV / kk ja uusi kontti 225€ + ALV / kk

13,5 m käytetty kontti 110–190 € + ALV / kk

6×3 m tai 7×3 m käytetty työmaakoppi 250–350 € + ALV / kk

Onko vuokrakontissa piilotettuja lisäkuluja?

Ei ole. Vuokrakontin laskutettava hinta on aina tarjouksen mukainen. Hintaan ei lisätä mitään käsittelykuluja tai korkoja vaan tiedät jo sopimusta tehdessäsi minkä hinnan maksat.

Mitä kuluja leasing-sopimus sisältää?

Leasing-sopimus sisältää leasing-yhtiön korot sekä vakuutuksen. Yhteistyökumppanimme Grenke-leasing tekee sopimuksen asiakkaan kanssa suoraan ja saamme aina ennen sopimuksen tekoa tarkan kuukausihinnan johon ei lisätä mitään erillisiä korvauksia päälle.

Hanki vuokrakontti helposti meiltä!

Meidät saa parhaiten kiinni arkisin 08-18 mutta ota yhteyttä milloin vaan!

Katso yhteystietomme ja kokeile

Copyright © 2024 Haler-Palvelut Oy